Meniu
Krepšelis

Nemokamas pristatymas į Omniva paštomatą nuo 50 eur. Totalus IŠPARDAVIMAS, kone visos prekės su nuolaida!

kepu.greiciau.lt patarimai ir receptai RSS Feed

08 Jan Guminukų gamyba
0 3675
Paprasčiausias guminukų receptas. Jums reikės:1 pakelio (apie 80 g) mėgstamos želė, 4 virtuvinių šaukštų želatinos, 1 virtuvinio šaukšto cukraus, formelės. GAMINIMAS:Želė užpilti ant pakelio nurodytu kiekiu karšto vandens. Želatiną suberti į 140 ml karšto vandens. Maišyti, kad ištirptų. Išbrinkus supilti viską į vieną puodą, įdėti 1 virtuvinį šaukštą cukraus. Norint įvairiaspalvių guminukų, rinkti..
08 Jan Kaip gaminti 3D želė tortus?
2 27130
3D želė tortai - tai kulinarinis menas. Užtenka žvilgtelėti į nuotraukas. Įprastas tortas, šokoladinis, sūrio pyragai ar bet kuris kitas skanėstas suvalgomi greitai, per daug nesižavint, bet 3D želė tortai – tai ne tik desertas. Pirmiausia, ką 3D želė tortai ar pyragaičiai mums primena, tai dirbtines įvairiaspalves plastikines gėles. Gėlės priklauso nuo to, kokį želė įrankį naudosite. Vėliau prade..
08 Jan Šokoladiniai kiaušiniai
0 550
Naminiai šokoladiniai kiaušiniai su chalvos įdaru.Jums reikės:150 g pieniško šokolado, 50 g balto šokolado, 1 šaukštas pieno, 100 g chalvos, formelių kiaušiniams. Formelės čia>>GAMINIMAS:1. Pienišką šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir užtepkite ant formelių. Palaukite, kol sustings.2. Baltą šokoladą ištirpinkite su šaukštu pieno, įmaišykite susmulkintą chalvą.3. Pripildykite šokoladines kiau..
01 May Maistiniai dažai: geliniai, sausi, skysti. Kuo skiriasi?
1 16531
Rinkoje galima rasti įvairių rūšių maistinių dažų. Kokius maisto dažus rinktis norint nuspalvinti gaminį? Gelinius, sausus ar skystus? Kuo jie skiriasi? Geliniai maisto dažai yra skirti riebiems kremams, cukrinėms masėms, šokoladui nuspalvinti, sausi puikiai tinka bezė, biskvitui, želė, skysti dažai naudojami macarons, keksiukams, pyragams, sausainiams, kokteiliams, lemonadui ir kitiems gėrimams n..
03 Jan Konditeriniai žiedai
3 14068
Formos žiedai yra skirti tortų surinkimui, šaldymui, pertepimui. Kadangi jie yra reguliuojami, kiekvieną tortą galima pagaminti skirtingo dydžio. Nuo nedidelių, sveriančių iki kilogramo iki labai didelių, sveriančių kelis ir daugiau kilogramų. Nuo žemų iki labai aukštų. Konditerinius žiedus rasite čia >> Nekepto jogurtinio maskarponės torto su avietėmis receptas. Jums reikės:300 g "Selga" sausaini..
02 Jan Konditeriniai antgaliai kremams
8 21213
Tortams turi būti ne tik skanus, bet ir gražus. Tortus galima dekoruoti cukriniais pabarstukais, vaisiais, gyvomis gėlėmis, įvairias riešutais, tačiau niekas nesuteikia tortui žaismingumo ir dangiško lengvumo kaip konditerinių antgalių pagalba sukurti papuošimai.  Antgalių naudojimas – tai vienas paprasčiausių tortų dekoravimo būdų. Antgalių pasirinkimas yra labai platus, nuo paprastų tradicinių i..
06 Dec Macarons sausainių kepimas
0 20027
Elegantiškas, dailus, skanus ir ypač subtilus skanėstas pradėtas kepti Italijoje, tačiau netrukus pasiekė Prancūziją, užkariavo konditerių širdis ir tapo šios šalies simboliu. Itališkieji macarons buvo tiesiog atskiri, nedideli migdolų miltų ir morengo sausainiai. Prancūzų konditeris Pjeras Desfontensas pertepė sausainius šokoladiniu kremu ir suteikė desertui naują formą. Macarons kepimas reikalau..
02 Nov Riešutėliai su Rududu kepti senovinėje keptuvėje
0 14437
Tai vieni iš stebuklingiausių sausainių iš vaikystės. Dar iš tokių yra grybukai, kankorėžiai bei voveraitės, kepami specialiose keptuvėse. Riešutėlių receptas. Jums reikės:250 g miltų, 2 vnt. kiaušinių, 100 g sviesto, 100 g grietinės, 70 g krakmolo, 50 g cukraus, 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Įdarui 400 g karamelizuoto kondensuoto pieno "Rududu"..
13 Aug Konditeriniai trafaretai
0 4587
Konditeriniai trafaretai (arba šablonai) – tai puikus įrankis tortams dekoruoti. Trafaretą reikia padėti ant torto arba kito kepinio, paviršių pabarstyti kakava, spalvotais cukriniais pabarstukais, cukraus pudra, kokosų drožlėmis, smulkintais riešutais, aguonomis ir atsargiai nuimti. Trafaretai tortams paprastai gaminami iš plastiko. Juos paprasta naudoti, plauti, saugoti. Tortų trafaretai gali bū..
14 Apr Vamzdeliai rageliams įdarytiems kremu
0 4682
Cannoli vamzdeliai – tai sicilietiški skanėstai, kurie yra verdami aliejuje ir įdaromi rikotos kremu. Mūsų kraštuose vamzdeliai yra mėgiami, tačiau skirtingai nei Italijoje gaminami iš sluoksiuotos tešlos ir įdaromi plaktų baltymų su cukraus pudra kremu. Šitame straipsnyje dalinamės dviem receptais. Vienas sicilietiškas, kitas paprastesnis, žinomas dar iš sovietinių priekystalių. Vienu ar kitu atv..
12 Feb Kiaušinių dažymas maistiniais dažais
0 17205
Naujas būdas greitai ir gražiai nudažyti kiaušinius. Naudokite maistinius skystus arba sausus maistinius dažus.Į stiklinę verdančio vandens įdėkite žiupsnelį sausų maistinių dažų arba įpilkite lašelį skystų dažų. Įlašinkite 2-3 šaukštus acto. Į paruoštą skystį įdėkite išvirtą kiaušinį ir palaikykite apie 2 minutes. Išėmus nutrinkite aliejumi. Aliejus suteiks blizgesio. Super greitai ir patogiai. N..
13 Jan Noriu pradėti kepti tortus. Ko man reikia?
J. Renata 0 1755
Noriu pradėti kepti tortus. Nuo ko pradėti? Toks klausimas dažnai kyla pradedantiesiems tortų kepėjams, todėl apžvelgsime tortų gaminimo žingsnius ir priemones, kurių reikia.Visų pirmą reikalinga yra kepimo forma. Nesvarbu, ar gaminsite šaldytą tortą, ar kepsite biskvitą. Pradedantiesiems siūlome rinktis reguliuojamą konditerinį žiedą. 1.  Nereikės išlaidauti ir pirkti kelių kepimo formų. Su vienu..
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 24 (2 puslapių)